Laat uw hond met een gerust hart achter

U zoekt een betrouwbaar hondenpension dat uw viervoeter prima opvangt. Zodat u met een gerust hart op vakantie vertrekt, op zakenreis gaat of in het ziekenhuis verblijft. Doe daarom een beroep op Xanifhof. Hier omringen we elke ‘gast’ met veel liefde en verzorgen we hem alsof het onze eigen hond is.

 

Wandelen in landelijke omgeving, rusten in kraaknette verblijven

 

Wedden dat uw maatje het bij ons helemaal naar zijn zin heeft? Want bij Xanihof verblijft hij in een vierkantshoeve op het platteland. We wandelen graag met hem op de landelijke paadjes van het Limburgse Nerem. En laten hem volop ravotten in onze speelweide die aan alle veiligheidsnormen voldoet. Zit de buitenpret erop? Dan komt hij tot rust in onze splinternieuwe verblijven die we dagelijks reinigen en ontsmetten.

 

Persoonlijke aandacht voor élke hond

 

Xanifhof zet zijn deuren open voor álle hondenrassen. Van chihuahua’s tot Duitse dogs. Van kleine ukjes tot grote loebassen. We bieden opvang aan acht honden. Deze kleine bezetting garandeert dat we elke viervoeter de aandacht geven die hij verdient. U kiest zelf hoelang u uw maatje aan ons toevertrouwt: een dag, een week, een maand, …

 

Laat uw hond met een gerust hart achter en vertrouw op Xanihof. Reserveer nu of bel ons voor meer info.

Airedale terrier pups beschikbaar

Xanihof: het pension waarin baasje en hond zich goed voelen

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review